пятница, 1 июня 2012 г.

Сімейство райдужних драконів першим з України оселилося в Windows Store



Український застосунок, заснований на популярній серії книг «Райдугони», став доступним користувачам Windows 8 Release Preview в усьому світі

Київ, Україна – 1 червня 2012 р. — Видавництво «Glowberry Books» випустило для Windows 8 інтерактивний застосунок «Райдугони і Маленький Сонько», що розповідає про пригоди хлопчика в країні різнокольорових драконів.

В інтерактивному застосунку, який вже доступний у Windows Store для користувачів Windows 8 Release Preview, герої не лише оживають, а й розмовляють трьома мовами – українською, російською та англійською.

«Це перший український застосунок, орієнтований на глобальний ринок. Я часто говорю про те, що в Україні є люди, які можуть виробляти власний інтелектуальний продукт високої якості. І видавництво «Glowberry Books» це підтверджує, створивши цікавий, інноваційний бізнес, який об’єднує традиційні та інтерактивні книги», – зазначив Дмитро Шимків, генеральний директор «Майкрософт Україна».

«Для нас як цифрового видавництва вихід на екрани пристроїв із Windows 8 – це важливий крок у розвитку нашого напряму інтерактивних книг-застосунків. Ми вважаємо ринок застосунків для нової операційної системи дуже перспективним, і плануємо цілу серію нових інтерактивних книг», – зазначає Ольга Черепанова, директор видавництва Glowberry Books.

Одночасно з виходом застосунку для Windows 8 видавництво за підтримки компанії «Майкрософт України» випустило чергову книгу із серії історій про пригоди драконів – «Райдугони і феєрична гра», яку вже можна придбати в книжкових магазинах.

«Пригоди Райдугонів» – найпопулярніша серія видавництва для дітей. Команда ілюстраторів-мультиплікаторів Костянтин Федоров та Світлана Мороз разом із автором історії Антоном Сіянікою створили чарівний і яскравий світ різнокольорових драконів, яким у сні подорожує маленький хлопчик.

Про видавництво Glowberry Books

Це перше в Україні цифрове видавництво. Багато із його книг номіновані на премію “Найкраща книга року”, а права на видання продаються в країнах СНД, Європи та Азії.

Перший український книжковий застосунок видавництва для мультимедійного планшета з’явився в 2010 році, а зараз готується ціла серія нових інтерактивних застосунків із популярними героями книг.

Комментариев нет:

Отправить комментарий